Што да спакуваш за да имаш доволно за секоја пригода? Како облеката да не се гужва? Што со обувките и работите кои се осетливи при пакување? Без паника! Видеово погоре ќе ти помогне да решиш добар дел од тие проблеми и да ја сочуваш енергијата за уживање во одморот.

И за крај, сподели го твојот корисен совет во коментар или испрати ни го на некој од нашите профили на социјалните мрежи. Биди и ти пријателот кој го спасува денот!