Image

За моето патување

Совети за пакување пред одмор
8 years ago

Совети за пакување пред одмор

Авионот речиси полета, а ти уште немаш ништо спакувано? Без паника! Твојот пријател за тебе подготви кусо и ептен корисно видео што ќе ти помогне експресно да се спакуваш. Погледни, пакувај и летај на одмор.
Read More

7 чекори до профи пакување за одмор
8 years ago

7 чекори до профи пакување за одмор

Ефтините авио билети натераа многумина од нас да станат доктори за пакување многу работи во малку простор. Целото тоа искуство за тебе го преџвакавме во 7 клучни совети за профи пакување.
Read More