Image

Posts By Мој Пријател

Latest Posts | By Мој Пријател
Како да постапиш во случај на кражба во твојот дом
8 years ago

Како да постапиш во случај на кражба во твојот дом

Најголемиот дел од нас ја занемарува можноста дека токму нашиот дом може да биде жртва на провална кражба и разбојништво, освен во моментите кога ќе чуеме за такво нешто кое …
Read More

Совети за пакување пред одмор
8 years ago

Совети за пакување пред одмор

Авионот речиси полета, а ти уште немаш ништо спакувано? Без паника! Твојот пријател за тебе подготви кусо и ептен корисно видео што ќе ти помогне експресно да се спакуваш. Погледни, пакувај и летај на одмор.
Read More

7 чекори до профи пакување за одмор
8 years ago

7 чекори до профи пакување за одмор

Ефтините авио билети натераа многумина од нас да станат доктори за пакување многу работи во малку простор. Целото тоа искуство за тебе го преџвакавме во 7 клучни совети за профи пакување.
Read More

СЀ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕТО
8 years ago

СЀ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАСКО ОСИГУРУВАЊЕТО

Ги истраживме најважните работи поврзани со Каско осигурувањето и ги сублимиравме во овој текст кој ќе ти помогне целосно да го разбереш овој тип на осигурување и неговата важност.
Read More